Scandal monstru cu țigani în Coiciu. Victima lor, băgată în spital. VIDEO

tigani_crop

O gașcă de 15 țigani au atac cu bâtele casa unor constănțeni din cartierul Coiciu, deranjați că unul dintre rromi mergea cu viteză pe stradă. Una dintre victimele țiganilor a fost băgată în spital.

La data de 10.10.2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Daniel Opriș, Sorin Vasile Toma, Kenan Iusein, Dali Iumiut, Osman Sali, Osman Ercal, Alim Onasis, Alim Belgin reţinuţi, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încăierare,faptă prevăzută de art. 198 alin. 2 C.pen, cu aplic. art. 77 lit. a C.pen. Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut în sarcina inculpaţilor faptul că:În seara zilei de 09.10.2016, în jurul orei 1900, au participat la o încăierare între 15 persoane, încăierare ce s-a produs pe strada Biruinței din mun. Constanţa, în faţa locuinţei persoanei vătămate A.R, încăierare în cursul căreia persoana vătămată a suferit leziuni ce au necesitat îngrijiri medicale de 40 – 45 de zile, conform procesului-verbal de concluzii preliminare al Serviciului de Medicină Legală Constanța din 10.10.2016 și nu se cunoaște care dintre participanți a produs urmările privind vătămarea corporală a persoanei vătămate. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpaţi”, se arată în comunicatul emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Weekend ideal pentru iubitorii de teatru: recital de poezie Bodochi - Sigartău şi „Omul care mânca lumea”

Tue Oct 11 , 2016
Teatrul de Stat Constanţa (TSC) vă invită sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 19.00, la un spectacol inedit susţinut de actriţa Anca Sigartău, împreună cu Marius Bodochi, unul dintre protagoniştii celei mai recente premiere constănţene („Ursul” de A.P.Cehov). Spectacolul, intitulat „De la om la om”, este un recital al celor […]