Scandal monstru în Mangalia între poliție și copii din cauza măștilor!

Scandal monstru în Mangalia, sâmbătă seară.

Mai mulți copii, însoțiți de părinți, au venit în fața primăriei pentru a le cere autorităților să renunțe la măști. Aceștia spun că pur și simplu nu își permit să cumpere măștile necesare.

Aceștia au scandat „Jos masca!”.

La un moment dat, poliția a intervenit pentru a-i dispersa. Din imagini se pare că este vorba despre poliția locală, aflată în subordinea primăriei.

manglia scandal

Pe imaginile de mai sus se vede cum cineva spune „Dă-te din spray-ul ăla!”. Ar fi vorba despre spray-uri lacrimogene.

Oamenii au reacționat violent și au strigat „Rușine!”.

Completare. Ce spune primarul Cristian Radu.

„În mai multe orașe ale țării, dar și în Mangalia, au avut loc, astăzi, proteste anti-mască în școli. Respect dreptul fiecărui cetățean de a-și manifesta, public, doleanțele și sunt solidar cu îngrijorările părinților, dar țin să precizez că Primăria Mangalia NU A AVUT NICIO LEGĂTURĂ cu acest protest sau cu incidentele petrecute în fața Casei de Cultură. Nici măcar nu am fost anuntați că se organizează un protest pe domeniul public. Precizez, de asemenea, că Politia locală nu a fost prezentă la eveniment, iar Poliția Națională și Jandarmeria NU SUNT ÎN SUBORDINEA PRIMARULUI, așa cum au dezinformat unii politicieni locali. Din păcate, câțiva politruci s-au folosit de imaginea copiilor pentru a-și face campanie electorală. Au intoxicat populația cu știri false în care au acuzat primarul că a trimis jandarmii la protest. Cât de disperați sunt după voturi, să se înjosească atât de mult? Judecați singuri!”, a declarat acesta.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.