Scandal monstru în Mangalia. Mașinile grupului Phoenicia, oprite în trafic, apropiat al lui candidatului independent, dus la secție

Scandal monstru în această după-amiază, în orașul Mangalia. Cel puțin o mașină aparținând grupului de firme Phoenicia, inscripționată ca atare, a fost oprită de polițiști. Este vorba atât de Poliția Locală, care aparține Primăriei Mangalia, cât și Poliției naționale, așa cum se vede în imagini.

„Sunt oprite din ordinul primarului. Facem plângere la Biroul Electoral Județean!”, a acuzat un membru al echipei candidatului independent Mohammad Murad, proprietarul firmei.

Șoferul mașinii din imagine, angajat cu funcție de conducere în companie, a fost dus la secție pentru a da declarații, sub suspiciunea de mită electorală.

Oamenii lui Murad spun că nu mai au voie să intre în oraș.

Aflați AICI ce spune acesta despre subiect.

Completare ora 17.32

Iată ce spune poliția despre acest caz.

„În jurul orei 16:30 a fost oprit pe raza municipiului Mangalia un autoturism, condus de un bărbat, în dreapta aflându-se proprietarul mașinii.

Cei doi au refuzat să le fie controlat autoturismul.

În zonă și-a făcut apariția un alt bărbat, candidat la Primăria municipiului Mangalia, acesta neavând vreo calitate sau legătură cu incidentul respectiv.

În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, conducătorul auto fiind condus la sediul Poliției.”

IPJ Constanța

Vom reveni cu informații.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

La adresa unui primar PNL și-au făcut viză de flotant 14 persoane

Sun Sep 27 , 2020
Reprezentanții PSD au formulat o plângere penală la adresa candidatului PNL la funcția de Primar al comunei Siliștea, Frâncu Mihai, din sat Siliștea. La adresa acestuia și-au făcut viză de flotant 14 persoane numai în ultima lună. Toate cele 14 persoane s-au prezentat azi la vot în localitatea Siliștea. Cercetările […]