Scandal pe o plajă din Constanța. A intervenit poliția

scandal plaja

Un scandal a avut loc, miercuri, pe o plajă din municipiul Constanța. A fost nevoie de intervenția poliției pentru a calma spiritele.

S-a întâmplat pe plaja din capătul străzii Zorelelor, în jurul orei 15.30. Mai mulți oameni au venit aici să se bucure de vremea frumoasă. La un moment dat, un tânăr s-a apucat de lucrări de igienizare a plajei, cu ajutorul unui dispozitiv mecanizat, nu mini tractoraj specializat. Oamenii l-au rugat să oprească lucrările, pentru că erau deranjați de zgomot și de faptul că acesta se apropia foarte mult de ei, dar acesta a precizat că este o plajă privată și că are dreptul să facă ce dorește.

„O doamnă, deranjată și dânsa de lucrările lor, a sunat la 112. Au venit domnii polițiști, care, după ce ne-au legitimat, atât pe noi, cât și pe ei, ne-au spus că e plajă privată și că era mai bine să ne mutăm prosoapele, pentru ca dânșii să-și poata igieniza plaja”, a spus una dintre constănțencele care se afla pe plajă.

Aceasta a precizat că nu pe plajă nu era montat niciun semn pe care să scrie că e plajă privată.

Mai jos puteți vedea imagini de la incident.

4 comments

  • Capitane 90 65

    Incredibil! CAT TUPEU ARE BAIATUL ALA! SPER CA O SA MEARGA CU FOAIE ALBA LA SEF!

  • Slava domnului ca faceti gura ca litoralul e murdar dar totusi va deranjeaza cand se face curat!

  • Nu mai faceti domne curatenie nicaieri ce naiba, deranjazi persoanele de pe plaja, eventual sa le puneti un morman de gunoi sub prosoape ca sa poata dormi linistite

  • Marea “doamna” a fost deranjata de la bronz de “obraznicul” care era in timpul muncii pe soarele ala si le amenaja lor plaja,ca sa nu le intre scoici in fund! Numai “doamne” peste tot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.