Scandalul de la Liceul Energetic se prelungește! Elevii nu au încă mediile încheiate, profesoara a fugit de părinți

Profesoara în clasă, elevi așteptând cu orele pe culoare să li se încheie mediile

Mai mulți elevi de la Liceul Energetic din Constanța nu au nici azi mediile încheiate, deși școala s-a terminat!

Părinții spun că profesoara de biologie Liliana Stoicescu Iordache a refuzat să încheie mediile. Motivul: în catalogul electronic (școala nu are unul fizic) există viruși.

Deși situația părea că se rezolvă ieri, n-a fost așa. Scandalul continuă.

„I-a tinut pe elevi pana la ora 16.00. Notele inca nu le a trecut in catalogul virtual, doar le a transmis verbal copiilor daca au trecut sau nu. Daca la inceputul zilei, pe multi i-a taxat ca nu au avut plantele sau că le-au murit, in a doua jumatate a zilei a spus sa le arunce la gunoi ca nu o mai intereseaza. Iar legea nu ii permite directoarei sa treaca notele fara acordul scris al profesoarei. Ieri i s-a transmis sa fie prezenta astazi in consiliul profesoral si a spus ca „nu cred ca voi ajunge”. Iar ieri a fugit din liceu pe la intrarea elevilor.”, a transmis Ioana, mama unui copil de acolo.

Profesoara nu a putut fi contactată pentru a oferi un punct de vedere.

Iată ce spunea ieri inspectorul școlar general Sorin Mihai despre caz.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Scandalul de la Liceul Energetic se prelungește! Elevii nu au încă mediile încheiate, profesoara a fugit de părinți

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Intersecția de la Casa de Cultură din Constanța, pericol pentru șoferi și pietoni VIDEO

mie iun. 21 , 2023
Intersecția de la Casa de Cultură din Constanța este, de luni bune, un adevărat pericol pentru șoferi și pietoni. Aici s-a săpat pentru a înlocui conductele de termoficare, dar muncitorii nu au mai adus asfaltul la starea inițială. Acum, să traversezi intersecția, pe jos sau cu mașina, este o aventură. […]

V-ar putea interesa și: