Scene de o violență rară în Constanța

Scene de o violență rar întâlnită au fost surprinse de camerele de supraveghere în noaptea de 8 iunie, în faţa unui resturant din zona Tomis Nord din Constanţa. Patru bărbaţi sunt loviți cu bestialitate cu pumni şi cu picioarele în cap de către o gaşcă care trecea pe lângă local.

În urma luării la cunoștință despre aceste înregistrări, polițiști din cadrul Secției 2 s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Familia Borcea vrea să construiască un bloc de 5 etaje în Mamaia. Primarul Chițac este de acord. În acte figurează ca „teren sport”

Thu Jun 23 , 2022
Primarul Vergil Chițac le propune consilierilor municipali să vândă un teren în stațiunea Mamaia unei firme deținută de mama și sora lui Cristi Borcea, condamnat la închisoare în celebrul dosar al Retrocedărilor, alături de Radu Mazăre. Ședința va avea loc pe 29 iunie, în sistem online. Terenul are 684 de […]
vergil chitac borcea mamaia