Schimbare de scenariu în 22 de școli

scoli

Astăzi a fost votată Hotărârea nr. 10 a CJSU, care prevede modificarea scenariilor de funcționare pentru 22 de unități de învățământ din județul Constanța.

Mai jos puteți vedea școlile pentru care s-a propus schimbarea scenariului.

Nr. crt.Municipiu/ orașul/ comunaUnitatea de învățământScenariul inițial aprobatScenariul propusPerioada până la care este valabil scenariulObservații
1CASTELULICEUL TEHNOLOGIC ’DOBROGEA’ CASTELU21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
2CASTELUŞCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 CASTELU21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
3CASTELUGRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL CASTELU21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
4CASTELUGRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL ’SPERANŢA’ NISIPARI21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
5CASTELUŞCOALA GIMNAZIALĂ ’IULIU VALAORI’ NISIPARI21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
6GÂRLICIUŞCOALA GIMNAZIALĂ ’DUMITRU GAVRILESCU’ GÂRLICIU21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
7GÂRLICIUGRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL GÂRLICIU21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
8GHINDĂREŞTIŞCOALA GIMNAZIALĂ ’S.A.ESENIN’ GHINDĂREŞTI21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
9GHINDĂREŞTIGRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL GHINDĂREŞTI21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
10TOPRAISARLICEUL TEHNOLOGIC TOPRAISAR21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
11TOPRAISARGRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL BIRUINŢA21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
12TOPRAISARŞCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 BIRUINŢA21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
13TOPRAISARGRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL MOVILIŢA21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
14TOPRAISARŞCOALA GIMNAZIALĂ NR. 2 MOVILIŢA21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
15TOPRAISARGRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL POTÂRNICHEA21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
16TOPRAISARŞCOALA PRIMARĂ NR. 3 POTÂRNICHEA21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
17TOPRAISARGRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL TOPRAISAR21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
18EFORIEŞCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 EFORIE NORD21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
19EFORIEGRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL EFORIE NORD21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
20EFORIELICEUL TEORETIC ’CARMEN SYLVA’ EFORIE21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
21EFORIEGRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT ’ALBATROS’ EFORIE SUD21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
22EFORIEGRĂDINIŢA LUI ANDREI EFORIE NORD21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu în Vama Veche VIDEO

joi feb. 11 , 2021
Un incendiu a izbucnit în Vama Veche, la o rulotă, apoi s-a extins la o casă, pe strada Margaretei. Pompierii de la ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină. Au sosit patru echipaje de stingere cu apă și spumă, din cadrul mai multor subunități, două ambulanțe, o descarcerare și o […]
incendiu vama veche

V-ar putea interesa și: