Schimbare la conducerea Gărzii de Mediu Constanța

Conducerea Comisariatului Judeţean Constanţa al Gărzii Naţionale de Mediu a fost preluată, de azi, 1 iulie, de Dan Andrei Ileana.

Detașarea Steluţei Popescu, care fusese numită în funcţia de comisar şef, în iulie 2020, a încetat. Aceasta îl înlocuise atunci pe Marian Râşnoveanu, care fusese schimbat de la conducere prin ordinul ministrului Mediului, Costel Alexe

Steluța Popescu va lucra în continuare în instituție, în calitate de comisar.

.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Elevii constănțeni au contestat masiv notele la Evaluarea Națională

joi iul. 1 , 2021
În intervalul alocat procesului de înregistrare a contestațiilor (29 – 30 iunie), după afișarea primelor rezultate obținute de candidații care au susținut probele scrise din sesiunea curentă a Evaluării Naționale (EN VIII 2021), au fost înregistrate 20.268 de contestații. Constanța este pe locul al treilea în țară, după București și Iași, potrivit […]
rezultatele la evaluarea națională

V-ar putea interesa și: