Schimbări de program la Teatrul de Stat Constanța

Teatrul de Stat Constanţa a programat sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Studio din strada Ion Lahovari nr. 2A, spectacolul UNIVERSURI PARALELE de David Lindsay-Abaire, regia Radu Iacoban, scenografia Tudor Prodan, muzica Aida Šošić,  lighting design Alexandru Bibere, cu Mihaela Velicu, Lucian Iftime, Lana Moscaliuc, Cătălina Mihai și Cătălin Bucur, spectacol care a avut premiera în primăvara acestui an.

Teatrul de Stat Constanța se află în imposibilitatea de a susține reprezentația programată vineri, 4 noiembrie, a spectacolului „8 TAȚI”, regia Irisz Kovacs, din cauza îmbolnăvirii unuia dintre actorii din distribuție.

Contravaloarea biletelor va fi returnată direct la agenţia de bilete a Teatrului de Stat Constanța (pentru cele cumpărate de la agenţie) sau automat, prin platforma Mystage, în cazul celor cumpărate online.

Din acelaşi motiv au fost reprogramate reprezentaţiile spectacolului SEASIDE STORIES, regia Radu Afrim, de vineri, 11 şi sâmbătă, 12 noiembrie:

  • Spectatorii care au cumpărat bilete la reprezentaţia de vineri, 11 noiembrie pot opta să le folosească pentru reprezentaţia de vineri, 2 decembrie sau să li se returneze contravaloarea biletelor.
  • Spectatorii care au cumpărat bilete pentru reprezentaţia de sâmbătă, 12 noiembrie pot opta să le folosească pentru reprezentaţia de sâmbătă 3 decembrie sau să li se returneze contravaloarea biletelor.

Termenul pentru exprimarea acestor opţiuni este data reprezentaţiei suspendate.

Biletele pot fi cumpărate online, pe platforma Mystage.ro sau de la agenţia de bilete a TSC din bulevardul Tomis nr. 97.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Și elvețienii dau șpagă (de zeci de milioane de euro)

Thu Nov 3 , 2022
Compania elveţiană Glencore, specializată în tranzacţii cu materii prime, a fost condamnată joi de un tribunal din Londra la plata sumei de 280 de milioane de lire sterline (peste 320 de milioane de euro) pentru fapte de corupţie în Africa, un verdict fără precedent, relatează AFP, potrivit Agerpres. Ancheta britanică, […]
elvetia