Schimbări importante în traficul rutier din zona centrală a orașului Constanța

Schimbări importante în traficul rutier din zona centrală a orașului  Constanța

Începând de duminică, 2 august, 7 străzi din municipiu își modifică regimul de circulație. Resistematizarea rutieră a fost necesară pentru fluidizarea traficului, fiind corelată cu lucrările de modernizare a bulevardului Mamaia.

Echipele SC Confort Urban SRL vor monta sâmbătă noaptea indicatoarele rutiere care vor reglementa circulația pe străzile delimitate de bulevardul Mamaia și strada I.G. Duca. 

Configurația arterelor din cartier va fi următoarea:

 – strada Mihai Viteazu devine arteră cu sens unic, dinspre strada Călugăreni până în bulevardul Mamaia;

 – strada Călugăreni devine arteră cu sens unic, dinspre strada I.G. Duca spre strada Mihai Viteazu;

 – strada Țepeș Vodă devine arteră cu sens unic, dinspre strada Mihai Viteazu spre strada I.G. Duca;

 – strada Tudor Vladimirescu devine arteră cu sens unic, dinspre strada I.G. Duca spre bulevardul Mamaia;

 – strada Sabinelor devine arteră cu sens unic, dinspre bulevardul Mamaia spre strada I.G. Duca;

 – strada Dimitrie Bolintineanu devine arteră cu sens unic, dinspre strada I.G. Duca spre bulevardul Mamaia;

 – strada Dacia devine arteră cu sens unic, dinspre bulevardul Mamaia spre strada I.G. Duca.

Ca urmare a măsurilor de resistematizare rutieră, de duminică, 2 august, se modifică traseele liniilor  44, 48, 51, 51b și 101, astfel:

– traseele 48 și 101 vor circula pe sensul de mers către Consulatul Turc, astfel: str. Mihai Viteazu – bd. Mamaia – str. I.G.Duca – bd. Ferdinand;

– traseele 44, 51, 51b vor circula spre Poarta 1 pe următorul itinerariu: str. I.G.Duca – bd. Mamaia – str. Mihai Viteazu- Poarta 1.

Pentru a veni în sprijinul călătorilor, pe bd. Mamaia va fi înființată o nouă stație, la aproximativ 30 de metri de la intersecția bd. Mamaia cu strada I.G.Duca.

– traseele 44 și 51 vor circula pe sensul de deplasare către Casa de Cultură pe următorul itinerariu: Poarta 1- str. Mihai Viteazu – str. Țepeș Vodă – str. I.G .Duca. 


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Încă doi constănțeni au murit din cauza coronavirusului

vin iul. 31 , 2020
Încă doi constănțeni au murit din cauza coronavirusului, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică. Este vorba despre un bărbat de 74 de ani, cu comorbidități (hipertensiune arterială, diabet), decedat la Spitalul de Boli Infecțioase, și despre o femeie de 88 de ani, cu comorbidități (hipertensiune arterială esențială, obezitate, insuficiență cardiacă […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: