Schimbări în circulația rutieră din cartierul Palazu Mare

Primăria Constanța a anunțat că, de săptămâna viitoare, apar modificări în circulația rutieră în cartierul Palazu Mare.

Strada Alexandru Sahia care este delimitată de bulevardul Tomis și de strada Santinelei devine drum cu prioritate, astfel încât toate străzile care se intersectează cu aceasta vor avea STOP .

„Măsura urmărește, în primul rând, îmbunătățirea circulației mijloacelor de transport în comun și reducerea timpilor de așteptare în stații. Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va monta în perioada următoare indicatoarele rutiere pentru a reglementa circulația în zonă.”, au precizat reprezentanții primăriei.

Instituția roagă participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

În Constanța, proștii plătesc parcarea, șmecherii sunt protejați

Fri Sep 6 , 2019
În Constanța, numai proștii plătesc parcarea. Îmi permit să spun asta pentru că mă includ în această categorie. Șmecherii parchează unde vor, neregulamentar, și nu numai că nu pățesc nimic, ci sunt protejați. Să vă explic. Am avut azi puțină treabă în centru. Am parcat pe bulevardul Tomis, la circa […]