Școala ”Gheorghe Țițeica” își face armată de… oameni de zăpadă. GALERIE FOTO

Animați de spiritul vacanței și de bucuria de a putea, în sfârșit, să plutească și la Constanța într-un ocean de ninsoare, elevii clasei pregătitoare C a Școlii Gimnaziale nr. 30 ”Gheorghe Țițeica” au realizat vineri, 13 ianuarie, în Piața Ovidiu, un minipluton de oameni de zăpadă. Adela Marin, profesoara coordonatoare a acestei activități, spunea:

”Am aflat cu interes că s-a constituit o armată de oameni de zăpadă pe faleza Cazionoului. Ideea mi s-a părut interesantă și m-am gândit să mobilizez elevii și părinții clasei la care sunt învățătoare pentru a realiza și noi omuleți care să se alăture, metaforic, celor deja creați. Contează veselia, dorința ca micuții mei elevi să facă ceva împreună cu părinții lor și bucuria de a fi împreună în aceste ultime zile de vacanță!”


Activitatea a reunit peste 25 de elevi și tot atâția părinți care, preț de două ore, au lucrat pentru ca omulețul lor să fie cel mai original și cel mai amuzant. S-au folosit tehnici și accesorii variate. Am remarcat un om făcut din bulgări mici de zăpadă puși unul lângă altul, ca și unul foarte patriot care era accesorizat cu o eșarfă tricoloră. La finalul întâlnirii, copiii se puteau confunda cu micile lor creații. Centrul istoric al Constanței a fost invadat de culori, de zâmbete, de freamăt, încântând trecătorii și aducând surâsuri pe fețele tuturor.
Pentru a încheia activitatea într-un mod care să constituie o amintire de neuitat, elevii au fost răsfățați cu un tort în formă de … om de zăpadă, evident, pe care erau scrise trei cuvinte: ”Oameni, zăpadă, iubire!”


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sunt așteptate, din nou, ninsori. Președintele CJC. ”Ne așteptăm la căderi masive de zăpadă și la visvol. Evitați deplasările, nu vă puneți inutil viața în pericol”

sâm ian. 14 , 2017
Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia ȚUȚUIANU, trage un semnal de alarmă primăriilor din județ. Potrivit prognozelor, săptămâna viitoare sunt așteptate,  din nou, ninsori. Prin urmare, președintele CJC a solicitat autorităților locale să ia măsuri de precauție. Astfel, Marius Horia ȚUȚUIANU a cerut  primarilor  să  se  asigure  că  populația  are  […]

V-ar putea interesa și: