Școala Gimnazială „Marin Voinea” Cerchezu, proiect de aproape 350.000 de lei pentru prevenirea abandonului școlar

Astăzi, 17 martie 2023, Școala Gimnazială „Marin Voinea” Cerchezu a lansat, alături de părinți, elevi și reprezentanți ai autorităților locale, Proiectul F-PNRAS-1-2022-0051.

Scopul proiectului este reprezentat de prevenirea abandonului școlar și reducerea părăsirii timpurii a școlii și, implicit, creșterea ratei de tranziție de la învățământul secundar inferior — gimnazial la învățământul secundar superior — liceu sau învățământ profesional și tehnic. Proiectul are două obiective principale, și anume:

a) diminuarea riscului de abandon școlar  în perioada 2022—2025, cu încadrarea unității de învățământ într-o categorie de risc mai mic (OP1);

b) îmbunătățirea rezultatelor obținute de elevi în cadrul evaluărilor naționale și creșterea procentului de elevi care obțin peste media 6 la examenul de Evaluare Națională la sfârșitul clasei a VIII-a (OP2).

Valoarea totală a finanțării este de 346.240 de lei.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CPI a emis un mandat de arestare pe numele lui Vladimir Putin

vin mart. 17 , 2023
Curtea Penală Internaţională (CPI) a emis vineri un mandat de arestare pe numele lui Vladimir Putin, relatează AFP. „Azi, la 17 martie 2023, Camera Preliminară II a Curţii penlae Internaţionale a emis mandat de arestare a două persoane, în cadrul situaţiei din Ucraina: domnul Vladimir Vladimirovici Putin şi doamna Maria […]

V-ar putea interesa și: