Școală în România: elevii fumează și fac mici pe grătar în clasă

Școală în România: elevi care fumează, fac mici pe grătar și aprind bricheta lângă un obiect inflamabil chiar spatele unei colege. S-a întâmplat în sala de curs a unui liceu din Ploiești. Conducerea unității s-a arătat îngrozită când a văzut respectivele filmări. În urma anchetei interne se poate ajunge la exmatricularea tinerilor în cauză.

Dezmăț la Colegiul Tehnic „Lazăr Edeleanu” din Ploiești. Elevi ai unei clase a XII-a, filmați în timp ce fumează în sala de clasă și „încing” grătarul cu mici pe una dintre bănci.

Mai mult, unul dintre elevi, fără să realizeze proporțiile unei posibile tragedii, aprinde o brichetă lângă un obiect inflamabil. Flacăra produsă este îndreptată spre părul colegei din față.

Băiatul știe că este filmat și nu pare să fie deranjat. Nici atunci și nici când se urcă cu picioarele pe catedra profesorilor și i se aprinde o țigară de către o altă elevă.

Ruxandra Ionescu, directorul liceului, s-a arătat îngrozită la vederea materialelor video, făcute publice chiar de către elevi, din teribilism.

Susține că a demarat deja o anchetă internă, iar elevii au fost identificați. Aceștia au spus că a fost vorba de niște…glume, menite să îi destindă pe perioada recreațiilor.

Pentru faptelor lor, elevii, în urma întrunirii Consiliului Profesoral, riscă nota 2 la purtare sau chiar exmatricularea.

Sursa și imagini: Observatorulph.ro


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Școală în România: elevii fumează și fac mici pe grătar în clasă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O minoră a fost ținută captivă și exploatată sexual chiar cu ajutorul tatălui său

vin ian. 28 , 2022
Coșmar pentru o adolescentă de 15 ani din Covasna. Fata a fost ţinută captivă şi exploatată sexual chiar cu ajutorul tatălui ei. Totul ar fi durat doi ani, din 2019 şi până în 2021. Conform procurorilor DIICOT, tânăra ar fi fost agresată, folosită pentru muncă şi traficată, iar în schimbul […]

V-ar putea interesa și: