Scuarul de pe mijlocul bulevardului Mamaia din Constanța este reconfigurat

Scuarul median de pe bulevardul Mamaia este reconfigurat pentru o mai bună gestionare a traficului rutier, anunță Primăria Constanța.

Noi bretele de întoarcere au fost create pe bulevardul Mamaia, în dreptul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța și în zona sediului I.P.J. Constanța. Scuarul median a fost reconfigurat, fiind amenajate buzunare de stocare pentru virajul la stânga. Echipele administratorului drumului public vor interveni mâine cu utilaje de asfaltare, traficul rutier fiind restricționat alternativ, pe câte un sens de mers, în intervalul orar 08:00-16:00. Noile benzi de stocare a traficului vor fi recondiționate cu binder iar în scurt timp se va turna îmbrăcăminte asfaltică de tip MASF.

Tot de mâine, încep lucrările de frezare a carosabilului pe tronsonul delimitat de strada Prelungirea Bucovinei și strada Patriei. Intervențiile vor avea loc pe sensul de mers către strada Patriei, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, în intervalul orar 08:00-16:00.

În contextul lucrărilor de reconfigurare a scuarului median, începând de joi, 28 octombrie, traficul rutier va fi resistematizat la intersecția bulevardului Mamaia cu străzile Nicolae Iorga și Renașterii, prin închiderea breșei existente. Scuarul median va fi prelungit, fiind anulată posibilitatea de a efectua virajul la stânga către bulevardul Mamaia.

Proiectul de reabilitare a bulevardului Mamaia, tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Zorelelor presupune eliminarea punctelor de conflict și fluidizarea circulației rutiere, prin amenajarea de noi breșe, pe fiecare sens de mers.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Elicopterul SMURD și mai multe echipaje au intervenit la o alarmă falsă. Cineva văzuse un dig

Tue Oct 26 , 2021
O persoană a sunat, marți după-amiază, la 112 și a anunțat că a văzut o ambarcațiune de mici dimensiuni plutind în derivă pe Marea Neagră. La caz au fost trimise mai o ambarcațiune din Portul Tomis, o autospecială de lucru cu apă și spumă, dar și elicopterul SMURD. După mai […]