Scufundări GRATUITE alături de scafandrii militari

Scafandrii militari te invită, pe 7 august 2019, să faci scufundări gratuit într-una dintre cele mai cunoscute locații de la Marea Neagră: Faleza Cazinoului – Anticul Port Tomis.

Există câteva condiții, desigur.

În primul rând, trebuie sa ai vârsta minimă de 14 ani, o stare de sănătate potrivită acestui tip de activitate, după care să răspunzi corect la următoarele întrebări:

1. Câte săptămâni durează cursul de inițiere scafandru organizat de Centrul 39 Scafandri?

2. La ce exercițiu organizat de Forțele Navale ale Greciei în Marea Mediterană au participat specialiștii noștri în lupta cu explozibilii aflați sub apă, în perioada 10-25 martie 2019?

3. Unde a avut loc exercițiul European Union Diving Show Case Event ce s-a desfășurat în luna aprilie a acestui an?

Trimite răspunsurile tale, alături de datele personale (nume, prenume, vârstă, localitate și număr de telefon), pe adresa de e-mail concurs.navy@gmail.com până luni, 5 august, la ora 12.00, iar dacă te regăsești în primii 80 care au răspuns corect, scafandrii te vom informa în legătură cu ora la care ești programat pentru a lua parte la atelierul de scufundări, organizat ca eveniment premergător al Zilei Marinei Române din data de 15 august.

Răspunsurile le poți găsi pe site-ul Centrului de Scafandri, www.centruldescafandri.ro, și pe pagina de Facebook a Centrului.

Grăbește-te! Sunt doar 80 de locuri.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Dan Barna, candidatul Alianței 2020 USR PLUS la prezidențiale, în tandem cu Dacian Cioloș, pentru funcția de prim-ministru

Fri Jul 19 , 2019
Dan Barna, președintele USR, a fost desemnat candidatul comun la prezidenţiale al Alianţei 2020 USR PLUS, iar Dacian Cioloş, liderul PLUS, va fi candidatul la funcţia de prim-ministru. „Dan Barna este candidatul Alianței USR PLUS pentru alegerile prezidențiale”, a confirmat USR Constanța pe pagina de Facebook. USR şi PLUS au […]
dacian ciolos dan barna