Se amenajează o nouă trecere de pietoni în municipiul Constanța

Echipele Confort Urban vor demara mâine lucrările de amenajare a unei treceri de pietoni prevazută cu scuar median pe bulevardul Aurel Vlaicu, înainte de sensul  giratoriu cu DN3C (varianta Ovidiu).  

Se va construi un scuar median cu ajutorul unor borduri care vor delimita și proteja suprafața pietonală.  În zona axului drumului va fi amplasat refugiul protejat de garduri care le oferă posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei și să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare. După finalizarea lucrărilor de asfaltare, se vor aplica marcajele transversale și vor fi amplasate indicatoarele rutiere.  

Măsura înființării acestei treceri de pietoni a fost adoptată de Comisia de Circulație în urma solicitărilor primite de la cetățenii care tranzitează această zonă, fiind avizată de Poliția Rutieră, având ca scop creșterea gradului de siguranță a participanților la trafic în această zonă a orașului.  

Conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!  


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Universuri paralele, 8 tați și Jocuri în curtea din spate, la Teatrul de Stat Constanța, în acest sfârșit de săptămână

mar dec. 6 , 2022
Teatrul de Stat Constanța a programat în sfârșitul de săptămână care urmează trei dintre cele mai bune spectacole  din ultimii ani, a căror valoare a fost recunoscută prin premii, nominalizări și selecții în festivaluri naționale și internaționale. • Vineri, 9 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Studio a teatrului […]

V-ar putea interesa și: