Se anunță vreme foarte bună în timpul festivalului Neversea

armin van buuren neversea 2018
Armin van Buuren ridică steagul României deasupra capului, la Neversea, pe plaja din Constanța, la ediția din 2018

Vremea se anunță foarte bună în perioada festivalului Neversea.

Cea de-a treia ediție a celui mai mare festival pe plajă din România are loc în perioada joi, 4 iulie – duminică, 7 iulie 2019, în Constanța.

În această perioadă se vor înregistra temperaturi maxime între 26 și 29 de grade, ziua, și între 19 și 21 de grade, noaptea.

Ediția din 2018 a fost un real succes. În cele patru zile de festival peste 210.000 de participanți din țară dar și din străinătate au trecut pragul tărâmului NEVERSEA. Peste 150 de artiști internaționali au urcat pe cele 7 scene printre care, pentru prima dată în România: The Script, Aloe Blacc dar și artiști pe care fanii îi așteaptă cu multă nerăbdare, cum ar fi, Armin van Buuren, Steve Aoki, Lost Frequencies, Axwell&Ingrosso, Steve Angelo. Cei mai mulți participanți au venit din orașele București și Constanța, urmate de Cluj-Napoca, Ploiești, Brașov și Timișoara. Festivalul NEVERSEA a avut participanți din 95 de țări de pe întreg globul. Dintre aceste țări, cei mai mulți participanți au ajuns din Marea Britanie, Franța, Israel, Germania și Statele Unite ale Americii.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.