Se apropie termenul scadent pentru plata impozitelor și taxelor aferente semestrului al II-lea

spit sediu
Sediul SPIT de pe bulevardul Tomis

Termenul scadent pentru plata impozitelor și taxelor aferente semestrului al II-lea este data de 30 septembrie.

Având în vedere că ultima zi de plată este o zi nelucrătoare, termenul scadent se prelungește până la sfârșitul primei zile de lucru, respectiv data de 1 octombrie 2018.

Evitați plata majorărilor de întârziere în cuantum de 1% pe lună sau fracție de lună achitând la termenul menționat impozitele/taxele datorate pentru clădiri, terenuri, mijloace de transport, salubrizare, garaje, telefonie mobilă.

Menționăm că, pe lângă efectuarea plăților în numerar la ghișee, există o modalitate foarte rapidă și mai comodă de plată – plata online pusă la dispoziție pe site-ul www.spit-ct.ro, pe site-ul www.ghiseul.ro cât și prin intermediul telefoanelor mobile utilizând aplicația eTax Mobile – SPIT.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nesimțiți! Și-au aruncat gunoaiele pe malul canalului

lun sept. 3 , 2018
Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile S.A. a anunțat că a descoperit vinovații pentru poluarea produsă pe malul drept al Canalului Poarta Albă-Midia, Năvodari, raportată autorităților competente în data de 21.08.2018. Urmare a demersurilor inițiate de C.N. A.C.N. S.A pentru identificarea și sancționarea poluatorilor, Poliția Locală Năvodari ne-a informat că au […]

V-ar putea interesa și: