Se asfaltează bd. Tomis, circulație restricționată

Confort Urban SRL anunță șoferii că se asfaltează bulevardul Tomis, porțiunea cuprinsă între bulevardul Aurel Vlaicu și strada Tulcei.

În timpul lucrărilor care desfășoară luni și marți între orele 08:00- 17:00,  se va circula alternativ pe câte o bandă de mers.

„Facem apel către constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se reabilitează infrastructura rutieră”, spun și reprezentanții Primăriei Constanța. 

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Restricții de trafic pe strada Unirii din Constanța

Mon Nov 4 , 2019
Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de asfaltare pe strada Unirii, iar circulația va fi restricționată. De miercuri dimineață până sâmbătă după amiază se frezează și se asfaltează pe porțiunea cuprinsă între străzile Dorobanți și Dragoslavelor. În zilele de miercuri și joi și vineri,  în intervalul orar 08:00- 16:00,  echipele Primăriei […]