Se asfaltează strada I. Gh. Duca

strada I. G. Duca (3)

Confort Urban a anunțat că de asfaltează carosabilul pe strada I.G. Duca, între strada Avram Iancu și bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial în această noapte, pe tronsonul menționat, în intervalul orar 19:30 – 05:00, ca urmare a lucrărilor de asfaltare. Se vor turna două straturi de asfalt. Stratul de uzură va fi compus din asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens.

Execuția lucrărilor de asfaltare a fost influențată de intervențiile la rețeaua de distribuție a apei potabile.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Gravity Park, închis din cauza condițiilor meteo

vin sept. 4 , 2020
Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, complexul de sporturi extreme Gravity Park, administrat de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța, este închis pe parcursul zilei de astăzi. Municipiul Constanța se află sub atenționare meteorologică de cod galben până în această seară la ora 23:00. Potrivit Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, […]

V-ar putea interesa și: