Se asfaltează strada Olteniei, se frezează strada I. Gh. Duca

Se asfaltează strada Olteniei

După ce echipele SC Confort Urban SRL Constanța au finalizat reabilitarea carosabilului pe strada Zorilor, la intersecția cu strada Tudor Vladimirescu, ieri muncitorii au intervenit pe strada Olteniei. S-a turnat primul strat de asfalt iar ulterior se va executa stratul de uzură.

Lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere vor continua și pe strada Anghel Saligny, unde zona carosabilă a fost decopertată în etapa premergătoare asfaltării.

În același timp, pe strada I.G. Duca se frezează carosabilul, traficul rutier fiind restricționat, alternativ, pe câte un sens de mers.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Programul instituțiilor de cultură din cadrul Consiliului Județean Constanța. Totul e online

Fri May 8 , 2020
Consiliul Județean Constanța, prin instituțiile de cultură din subordine, vine în întâmpinarea celor care stau acasă și a luat măsuri pentru ca o parte din activitățile acestora să fie mutate în mediul online. Vineri, 08 mai 2020, sunteți invitați să urmăriți mai multe evenimente, după cum urmează: Centrul Multifuncțional Educativ […]