Se așteaptă ninsori în tot județul Constanța până pe 28 ianuarie. Ce vă roagă RAJDP

Completare 27 ianuarie, ora 09.00 În județul Constanța ninge de noaptea trecută. Iată cum stau lucrurile:

Iarnă în Constanța. Copaci smulși din rădăcină. Polaris a intervenit toată noaptea. Cum va fi vremea FOTO

Cum au intervenit drumarii. Cum se circulă VIDEO

Mai multe localități au rămas fără apă potabilă în urma căderilor de tensiune

rajdp constanța

COMPLETARE. A început să ningă în județul Constanța. Unde intervine RAJDP

Potrivit prognozei din această noapte, în tot judeţul Constanţa se aşteaptă precipitaţii sub formă de ninsori viscolite.

Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa roagă participanţii la trafic să evite, pe cât posibil, deplasările în afara localităţilor, mai ales pe timp de noapte. Dacă, totuşi, sunt nevoiţi de împrejurări să circule pe drumurile judeţene, conducătorii auto sunt rugaţi să aibă autovehiculele echipate de iarnă, să le folosească astfel încât să nu perturbe acţiunile în teren ale utilajelor RAJDP, iar înainte de deplasare să se informeze despre starea drumurilor la Dispeceratul Central al regiei, la numerele de telefon 0241/693.527 şi 0735/008.802.

Avertizarea meteorologică este valabilă începând cu seara zilei de 26 ianuarie 2021 până în dimineaţa zilei de 28 ianuarie 2021.

R.A.J.D.P. Constanţa este pregătită să intervină cu 18 autobasculante, 8 Wole, 5 autogredere, 6 Unimoguri, 17 autoutilitare, 6 freze şi 2 şenilate şi să acţioneze cu peste 10 mii de tone material antiderapant, având la dispoziţie aproape 45.000 de litri de motorină.

Citește și: Va ninge în municipiul Constanța. Polaris, pregătită să intervină


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Austriecii, obligați să poarte măști FFp2. Acolo costă 2,87 lei

mar ian. 26 , 2021
Austriecii au înlocuit luni măştile faciale de pânză cu măşti de protecţie de tip FF2, devenite de acum obligatorii pentru cei cu vârste de peste 14 ani în mijloacele de transport, magazine, locurile de prestare a serviciilor şi cabinetele medicale, relatează France Presse. Punerea în aplicare a acestei noi măsuri, […]
masca ffp2

V-ar putea interesa și: