Se caută designeri talentați pentru Fashion Village Neversea și UNTOLD

Universul UNTOLD este unul plin de magie, energie pozitivă și experiențe memorabile, iar designerii pot colora această lume prin creații vestimentare, colecții capsulă, design de obiect, încălțăminte, bijuterii, make-up, accesorii. UNTOLD și Neversea caută designeri, creatori de stil, artiști talentați și îndrăzneți pentru Fashion Village.

Fashion Village UNTOLD este locul perfect pentru inspirație, fantezie, imaginație dar și pentru cele mai îndrăznețe concepte creative și pentru look-uri care transformă obișnuitul în extraordinar.

„Ne dorim ca fiecare participant din povestea UNTOLD sa devina un personaj care scrie impreuna cu noi povestea acestui univers magic. Cu talentul și autenticitatea artiștilor de la Fashion Village cu siguranta vom reuși să creăm ținute diverse și look-uri extravagante de festival. Cei care vor, ca prin conceptele lor creative, să intre în universul UNTOLD se pot înscrie în perioada 28 martie – 26 aprilie 2024, accesând acest link: https://forms.monday.com/forms/15e15296aa485653584086c53968f8e9?r=use1”, au transmis organizatorii.

NEVERSEA găzduiește un spațiu dedicat în festival, unde cei mai funky designerii din România, makeup artiști de renume, hairstyliști profesioniști, dar și mulți alți vendori din zona de fashion, design & beauty se reunesc pentru a le oferi fanilor festivalului o experienta de neuitat cu produse speciale din care pot alege, astfel încât apariția lor la festival să fie una de neuitat.  

Artiști stradali, dansatori, acrobați, show-uri de lumini, artificii spectaculoase, butaforie specială și multe alte surprize vor completa tabloul de festival. Un element central în povestea de vară de la malul Mării Negre sunt festivalierii, care timp de 4 zile și 4 nopți aleg cele mai îndrăznețe ținute, coafuri, machiaje și accesorii, pentru a-și contura stilul de festival, deloc de neglijat. 

Toți cei interesați sunt invitați de organizatori să se înscrie în perioada 28 martie – 26 aprilie 2024, accesând acest link: https://forms.monday.com/forms/e346f7d4bd23c66847f9943a1821df7b?r=use1/.

Fashion Village este o inițiativă UNTOLD Universe, prin care organizatorii susțin și promovează talentul și autenticitatea designerilor din România, printr-un fashion-hub în interiorul festivalului și o oportunitate de interacțiune directă între fani și designeri. Detalii suplimentare sunt disponibile și pe site-urile oficiale https://untold.com/ și https://neversea.com.

Anul acesta, UNTOLD va avea loc între 8 și 11 august, în Cluj-Napoca. Pentru cel de-al nouălea capitol al legendei UNTOLD, cele patru zile și patru nopți de festival vor oferi experiențe memorabile, cu un lineup impresionant în care sunt incluși artiști și DJ de top la nivel global: Sam Smith, Swedish House Mafia, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies, Purple Disco Machine, dar și cei mai mari DJ underground: Carl Cox, Solomun și FISHER.  Nume noi vor fi anunțate în curând.

În 2023, peste 420.000 de fani din peste 100 de țări ale lumii s-au bucurat de muzică, libertate și de emoții de neuitat în universul UNTOLD.

Neversea va avea loc între 4 și 7 iulie, în Constanța, iar cea de-a șasea ediție va include momente speciale, cu un lineup spectaculos care urmează să fie anunțat în curând.

Neversea este festivalul experiențelor unice și al amintirilor de neuitat. 

Cele patru apusuri și patru răsărituri de NEVERSEA sunt așteptate de fanii festivalului în fiecare vară, acestea sunt momentele în care își promit că vor dansa și vor cânta alături de artiștii favoriți. În cele 5 ediții Neversea, peste 1.2 milioane de fani s-au bucurat de experiența memorabilă de la malul Mării Negre.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trecerea la ora de vară nu afectează circulația trenurilor de călători în Constanța

vin mart. 29 , 2024
Trecerea la ora de vară nu afectează circulația trenurilor de călători de pe raza de competență a Regionalei CF Infrastructură Constanța. Începând de duminică 31 martie 2024, în activitatea de transport feroviar se va trece la ora oficială de vară, astfel, ora 03.00 devenind ora 04.00. Ora de vară este valabilă până în ziua de 27 octombrie 2024, […]

V-ar putea interesa și: