Se caută o casă pentru un motan orb

Mihai Petre, un constănțean iubitor de animale, a lansat azi o provocare: „Haideți să găsim o super casă pentru super Motzy!”.

Motzy este un motănel simpatic, alintat, dornic de iubire și…orb, spune Mihai.

Iată mesajul său:

„Nu îmi dau seama dacă singurul lucru pe care îl distinge este lumina, ce știu sigur este că pe mine nu mă vede când îi dau să mănânce, doar mă simte și mă aude.

Avea un culcuș foarte bine ferit de ploaie, vânt, furtună, zăpadă și câini, însă ori a plecat el, ori a fost gonit de o pisică cu pui proaspăt fătați. Acum se bucură de un spațiu extrem de generos, într-o curte mare, dar care nu îl ferește de vreme rea sau de alte pericole, inclusiv de alți motani care l-au șifonat deja.

I-ar fi muuult mai bine într-o curte de unde să nu poată ieși, chiar și într-o casă sau apartament, întrucât fiind orb, mai mult stă acolo unde îl pui, decât să plece la plimbare și să producă deranj.

Nu știu în cât timp se va obișnui cu un nou habitat, știu sigur că dacă va auzi constant o voce caldă, va simți că este iubit, dar mai protejat, se va adapta mai repede și va deveni un super motan. Sau Super Motzy 🙂Așadar, dacă printre voi este cineva care dorește să facă mai mult decât o simplă faptă bună, aștept să îmi scrieți în privat 🙂

Haideți să găsim o super casă pentru super Motzy!”.

Pagina lui Mihai Petre de Facebook o găsiți AICI.

Vă recomandăm și: „Frumușica”, o cățelușă găsită la gunoi, adoptată de angajații Polaris de la salubrizare

Sursă foto: Mihai Petre

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Șantierul Naval Constanța a trecut pe profit în 2020, dar nu a recuperat nici o zecime din pierderile din 2019

Wed May 12 , 2021
Șantierul Naval Constanța a avut un an 2019 foarte prost din punct de vedere financiar. L-a terminat cu o pierdere netă de 26.186.703 (adică de peste 71.000 de lei pe zi) la o cifră de afaceri de 247.077.264 lei. În 202o, afacerea controlată de controversata familie Bosînceanu a revenit pe […]
Santierul naval constanta familia bosinceanu