Se circulă bară la bară în Constanța. Ambuteiaje în tot orașul

Strada Baba Novac este plină, la propriu, de mașini. Pe hărțile Google Maps se vede că străzile principale din zonă sunt aglomerate (foto: Constanța 100%, 15 noiembrie 2019)

Traficul rutier în orașul Constanța a fost aproape paralizat, vineri seară.

Pe aproape toate șoselele principale din oraș s-a circulat bară la bară.

În imaginea de mai sus aveți un print screen după Google Maps, care arată că străzile Soveja și Baba Novac erau înroșite, semn că erau pline de mașini. De altfel, pe strada Baba Novac era coadă de la intersecția cu strada Poporului, deci în zona Casei de Cultură, până la intersecția cu varianta, la ieșire din oraș. Șoferii care voiau să intre în Baba Novac, de pe străzile laterale, din Coiciu, nu aveau nicio șansă, dacă nu erau lăsați de colegii de trafic să intre în fața lor.

Au fost ambuteiaje și în zona pod butelii, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, la intrarea dinspre Ovidiu, pe bd. Tomis de la intrare în oraș până în zona Dacia, pe circa un kilometru.

„Nu știu ce se întâmplă de câteva săptămâni. E aglomerație pe aproape toate străzile, aproape tot timpul zilei”, ne-a spus un constănțean.

Una dintre explicații este faptul că în oraș au fost impuse zeci de sensuri unice, ceea ce a făcut ca șosele principale să preia o parte din trafic. Alți șoferi spun că sensurile giratorii au o mare parte din vină. Evident, numărul din ce în ce mai mare de mașini este cauza principală.

Vă recomandăm și:


sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.