Se circulă bară la bară pe Autostrada Constanța – București

Fotografie de arhivă

Traficul rutier este intens, duminică, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa. S-a format o coloană de autoturisme în mişcare de aproximativ de doi kilometri în zona localităţii ilfovene Brăneşti, unde se efectuează lucrări la rosturile de dilatare ale podului de peste râul Pasărea.

Potrivit Centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române, se circulă doar pe a doua bandă, în ambele direcţii.

„Îi sfătuim pe conducătorii auto să circule cu prudenţă, să mărească distanţa în mers, iar din zona kilometrului 35 (localitatea Fundulea, judeţul Călăraşi) să folosească şi ruta alternativă DN 3 către Bucureşti”, precizează sursa citată.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Președintele ANAF anunță controale ample și pune la dispoziție un număr de telefon la care se poate reclama orice comportament abuziv al inspectorilor

Sun May 15 , 2022
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va începe zilele următoare controale ample în toate domeniile cu risc ridicat de evaziune, pentru combaterea acestui flagel fiind necesare acţiuni ferme şi decisive, a declarat preşedintele instituției, Lucian Ovidiu Haiuş. „Îmi asum misiunea de a demonstra că ANAF-ul este un partener al contribuabililor […]
Lucian Ovidiu Heiuș, noul președinte al ANAF