Se circulă în condiții de iarnă pe Autostrada 2 București – Constanța și pe Autostrada 4 Ovidiu – Agigea și în județul Constanța

Autostrada Soarelui

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că se circulă în condiţii de iarnă pe A2 Bucureşti – Constanţa şi pe A4 Ovidiu- Agigea.

Pe A2, între kilometrii 10 (loc. Glina, jud Ilfov) şi 130(loc Borcea, jud Călărași)), ninge iar pe alocuri s-a depus un strat subțire de zăpadă. Se acţionează şi se împrăştie material antiderapant. Între Fetești și Constanța plouă iar carosabilul este ud, existând risc de acvaplanare.

„Le recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudenţă sporită, viteză redusă, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să se asigure temeinic la efectuarea manevrelor de schimbare a benzii de circulaţie.”, spun cei de la Centrul Infotrafic.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

VIDEO „Pe-aici nu se trece!” Filtre ale poliției pe drumul spre mănăstirea Sfântului Andrei

Mon Nov 30 , 2020
Poliția și Jandarmeria au organizat filtre pe drumul spre mănăstirea Sfântului Andrei din comuna Ion Corvin. Azi are loc aici sărbătoririi hramului mănăstirii. Potrivit reglementărilor impuse de coronavirus, la slujbă nu pot participa decât locuitorii comunei. În 2011, potrivit recensământului, populația comunei era de 1.996 de locuitori. Astăzi, de la […]