Se circulă pe toate drumurile județene din Constanța, dar în condiții de iarnă. Ce ne recomandă polițiștii

Având în vedere vremea nefavorabilă, polițiștii constănțeni vă recomandă să circulați prudent.

În acest moment, toate drumurile din județul Constanța sunt deschise circulației. Ninge viscolit pe DN 2A, unde se acționează cu utilaje.

Având în vedere situația meteorologică, polițiștii constănțeni se află în teren, acționând pe principalele artere din județ, în vederea asigurării unui trafic rutier în siguranță.

Date fiind condițiile meteo, polițiștii vă recomandă să circulați prudent, cu viteză care să permită oprirea vehiculului în condiții de siguranță.

Nu efectuați depășiri riscante și evitați acționarea bruscă a sistemului de frânare.

Folosiți frâna de motor și păstrați o distanța în mers, astfel încât să puteți opri în condiții de siguranță.

Folosiți luminile de întâlnire și pe timpul zilei.

Curățați în permanență farurile, lămpile de semnalizare, geamurile vehiculului, asigurați buna funcționare a ștergătoarelor de parbriz.

Totodată, este necesară respectarea indicațiilor polițiștilor, în cazul interzicerii temporare a circulației pe unele sectoare de drum. 


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un ucrainean, răpit în România de persoane înarmate

sâm ian. 28 , 2023
Un bărbat de cetăţenie ucraineană ar fi fost răpit de mai multe persoane înarmate, în Maramureș. Imediat toate structurile Ministerului de Interne au intrat în alertă maximă.  Persoana răpită a fost găsită, însă răpitorii au dispărut fără urmă. În acest caz, este dat în urmărire națională un autoturism BMW de […]
politist mascat

V-ar putea interesa și: