Se construiesc încă 1.400 de apartamente în Mamaia și 10.000 mp de spații comerciale

piața imobiliară constanta

Un investitor a anunțat că va construi încă 1.400 de apartamente în Mamaia și circa 10.000 de metri pătrați de spații comerciale, într-o zonă în care se construiește deja masiv.

Nordis Group, dezvoltator imobiliar fondat de Emanuel Poştoacă, a anuțat extinderea proiectelor de pe litoralul românesc prin achiziţionarea unor terenuri de peste 23.000 de metri pătraţi în Mamaia, în continuarea spaţiului pe care compania a început să ridice complexul de cinci stele Nordis Mamaia.

“Construcţia la această fază a proiectului, pe o suprafaţă nouă de aproape 20.000 de metri pătraţi de teren, va începe spre finalul acestui an, după lansarea hotelului Nordis Mamaia, şi va include peste 1.400 de noi apartamente premium şi peste 10.000 metri pătraţi de spaţii comerciale”, transmit reprezentanţii Nordis Group. .

Potrivit acestora, proiectul Nordis Mamaia va cuprinde la final peste 3.000 de camere de hotel şi apartamente, dar şi peste 20.000 de metri pătraţi de spaţii de retail, după o investiţie estimată la peste 200 mil. euro.

„Cererea pentru prima etapă a proiectului a depăşit aşteptările noastre cele mai optimiste. (…). Am cumpărat noile suprafeţe de teren, astfel încât prin extinderea Nordis Mamaia să venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu apartamente de lux, care propun un stil de viaţă premium, cu toate facilităţile şi serviciile unui hotel de cinci stele”, spune Emanuel Poştoacă, fondator Nordis Group.  

Staţiunea Mamaia se transformă rapid într-un proiect rezidenţial, în condiţiile în care mai mulţi dezvoltatori vor să construiască în următoarea perioadă peste 4.500 de apartamente, din care 3.000 vor fi livrate anul acesta, potrivit datelor companiei de consult­anţă imobiliară SVN România.

În zona Mamaia s-au livrat în ultimii cinci ani peste 8.000 de apartamente, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică şi estimărilor SVN România. Comparativ, în oraşul Constanţa au fost finalizate peste 7.000 de locuinţe în acelaşi interval.

În Năvodari – Mamaia au fost de altfel livrate peste 8.000 de locuinţe în ultimii cinci ani, conform datelor Institutului Naţional de Statistică şi SVN România, cea mai mare parte dintre acestea fiind cumpărate ca locuinţe de vacanţă sau în scopul închirierii în timpul sezonului turistic de vară.

Citește mai mult în ConstantaFinanciara.ro.

Vă recomandăm și:

„Locuințe” care încalcă legea în Mamaia. Autoritățile nu fac nimic

1,54 milioane euro pentru un apartament în Mamaia. Merită?

Profeții falși din imobiliare. Acum 2 ani, anunțau că prețurile vor scădea cu cel puțin 20-25%. În realitate, au crescut

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

  • Clear Waters

    Asa cum au impus clientilor perioadele din an cand pot sa vina sa stea in propriile apartamente, ar trebui sa le faca si un grafic orar cand pot sa traga apa la WC, sa nu dea pe afara la cei de la primul etaj. Ca cei cu restaurantele de la parter se vor obisnui. Nici conductele care deverseaza in largul marii nu mai fac fata!

Leave a Reply

Your email address will not be published.