Se construiesc noi locuri de parcare în cartierul Inel I din Constanța

Terenurile virane sunt reorganizate constant pentru a fi create condiții civilizate pentru parcarea autovehiculelor, a anunțat Primăria Constanța.

Pe strada Bravilor din cartierul Inel I, au fost demarate lucrările de infrastructură pentru amenajarea de noi locuri de parcare.

În etapa premergătoare asfaltării, se montează borduri și se construiesc noi trotuare și alei de acces. Terenul este stabilizat prin așternerea unui strat de piatră, peste care vor fi turnate două straturi de asfalt de tip binder și BA16.

La final se vor executata marcaje rutiere. Operațiunile de asfaltare și marcare se vor realiza atunci când condițiile meteorologice vor permite astfel de lucrări.  

„Facem apel din nou către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!”, a anunțat primăria.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

În Constanța au fost amplasate primele 14 insule ecologice pentru colectarea separată a deșeurilor

lun feb. 6 , 2023
Primele 14 insule ecologice digitalizate pentru colectarea separată a deșeurilor au fost amplasate în municipiul Constanța. Prin această achiziție, Primăria Constanța urmărește reducerea cantității de deșeu rezidual (acela care se duce la groapa de gunoi), selectând toate materialele care pot fi reciclate și care se pot introduce în circuite noi […]

V-ar putea interesa și: