Se construiește un magazin Kaufland fix în locul în care primarul Chițac a promis că nu se va construi

Primăria Constanța a emis, pe 12 ianuarie 2023, o autorizație de construire pentru un nou magazin Kaufland.

Acesta va apărea pe strada Ion Roată nr. 3, în locul fostei piețe Brick.

Este fix locul unde constănțenii spuneau încă din 2021 că se va construi un Kaufland, dar erau persiflați de contra amiralul Vergil Chițac.

„Oameni buni, știu că detractorii se ocupă de „imaginea” mea. Mai nou spun că vreau să demolez piața Brick ca să apară un Kaufland în loc. E o mare minciună! Nici nu s-a pus problema!”, tuna și fulgera Chițac pe 23 martie 2021.

Autorizația emisă azi are numărul 63 și aprobă construirea unui hypermarket Kaufland cu regim de înălțime Parter+etaj, pe strada Ion Roată nr. 3, lot 1/1/2 și lot 4.

Iată ce prevede exact autorizația:

„CONSTRUIRE HYPERMARKET KAUFLAND CU REGIM DE INĂLȚIME PARTER+ETAJ, AMPLASARE CONTAINER RECICLARE, CONTAINER IMBISS (FAST FOOD), CORT IMBISS (FAST FOOD), POST TRAFO, BAZIN REZERVA INCENDIU, BAZIN RETENTIE, UMBRIRE PARCARE, STATII INCARCARE VEHICULE ELECTRICE, AMENAJARI EXTERIOARE IN INCINTA (RAMPA DE ANDOCARE, PLATFORMA PARCARE, SPATII VERZI, DRUMURI, TROTUARE, PADOCURI CARUCIOARE) IMPREJMUIRE, TOTEM SI ELEMENTE DE SEMNALISTICA PUBLICITARA, ACCESE RUTIERE SI PIETONALE, RACORDURI LA DRUMURILE PUBLICE SI ORGANIZARE DE SANTIER”

Kaufland România SCS a fost înființată în anul 2003. Asociaţi persoane juridice sunt: SC Kaufland Rumanien Warenhandel GMBH, cu 99,9% din capitalul social, SC Kaufland România SRL, cu 0,1% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt: SC Kaufland România SRL, reprezentant Vinţe Gabriel Ludovic, şi Kaufland România SRL, reprezentanţi Bingenheimer Nicolai, Ter Haar Claus Rudolf, Marco Volker Höβl, Pana Marius Gabriel. Kaufland România SCS desfăşoară activităţi de comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

11 thoughts on “Se construiește un magazin Kaufland fix în locul în care primarul Chițac a promis că nu se va construi

    1. Da… Dar trebui sa știi cui sa dai și cât sa dai.. Ori dai la fiecare în parte.. Ori dai la unul singur o suma bună care sa ajungă la toti

  1. Sănătate și realizări frumoase pentru anul 2023. Pt salariații primărie Constanța. Mulțumesc domnule primar. Chitac

  2. Chitac a fost proful lui Mazare la Inst Marina iar Brick e al mafie Mazare= Strutinschi.Mazare era la PSD si Strutul Strutinschi la PNL.Spaga nu are culoare politica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța a emis autorizație de construire pentru supraînălțarea unui bloc de pe strada Primăverii construit de PFA Panait Ilie

joi ian. 12 , 2023
PFA Panait Ilie a obținut de la Primăria Constanța, condusă de Vergil Chițac, PNL, o autorizație de construire care îi permite să modifice blocul construit pe strada Primăverii nr 45. Primăria a fost de acord – conform legii – ca investitorul să construiască o terasă circulabilă și să supraînalțe blocul […]

V-ar putea interesa și: