Se deschide o creșă nouă în orașul Constanța

Se deschide o creșă nouă în orașul Constanța.

Primăria Constanța a anunțat că unitatea, care dispune de 100 de locuri, este situată pe bulevardul I.C.Brătianu nr. 16 și va fi deschisă la jumătatea lunii viitoare. Lucrările sunt pe ultima sută de metri, iar în aceste zile se lucrează la montarea mobilierului. Copiii vor fi împărțiți în 5 grupe, în funcție de vârstă și vor fi îngrijiți de personal calificat. Creșa dispune de bucătărie proprie, la fel ca și celelalte 5 unități aflate în administrarea Primăriei Municipiului Constanța.

Așa arată nou creșă (sursă video: Primăria Constanța)

Pentru informații legate de înscriere, toți cei interesați sunt rugați să se adreseze Direcției Generale de Asistență Socială – Serviciul Administrare Creșe, cu sediul pe aleea Mălinului, nr. 4, nr. de telefon: 0341428371.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cine este Füsun Aramaz, noul ambasador al Republicii Turcia în România

mie ian. 30 , 2019
Füsun Aramaz este noul ambasador al Republicii Turcia în România. Pe 29 ianuarie, aceasta i-a prezentat președintele României, Klaus Iohannis, la palatul Cotroceni, scrisorile de acrediare. Füsun Aramaz este o bună cunoscătoare a României și a orașului Constanța, unde a fost consul general în perioada ianuarie 2010 – septembrie 2013. […]

V-ar putea interesa și: