Se dublează tariful de intrare la Delfinariu începând cu 1 iunie

Se dublează tariful de intrare la Delfinariu

Tariful de intrare în Complexul Muzeal de Științe ale Naturii se va dubla începând din data de 1 iunie 2022, de Ziua Copilului.

Dacă în prezent tariful unic de intrare este de 30 de lei de persoană, în perioada 1 iunie – 31 august va fi de 60 de lei. Cu acești bani puteți vizita Delfinariul, Microrezervația și expoziția de păsări exotice.

Tariful pentru însoțitori (0 – 18 ani) va crește de la 20 de lei la 40 de lei, iar tariful redus pentru elevi și studenți va crește de la 7,5 lei la 15 lei.

Crește și tariful de intrare la Acvariu, de la 18 lei la 30 (preț întreg). Pentru însoțitori este 20 de lei, iar pentru elevi și studenți 7,5.

Cine dorește să viziteze și Planetariul va plăti 18 lei (însoțitorii plătesc 12, iar elevii și studenții 4,5 lei). Aici prețul rămâne nemodificat față de mai.

Tarifele de intrare la CMSN. Sursă foto: Consiliul Județean

Tarifele au fost stabilite printr-o hotărâre de consiliu județean din 26 mai 2021. Instituția era condusă și atunci, și acum, de Mihai Lupu, PNL.

V-ar putea interesa și:

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Accident rutier pe podul din Mangalia, șofer rănit foarte grav. Nu avea permis

Sat May 28 , 2022
Un accident rutier s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe podul din Mangalia. Șoferul unui BMW este grav rănit. La fața locului a ajuns și un elicopter SMURD. Victima este transportată la Spitalul Județean Constanța. „Este vorba despre un bărbat, inconștient.”, au declarat medicii de la Ambulanță. Iată ce spune IPJ Constanța […]