Se furnizează apă cu program în localitatea General Scărișoreanu

robinet apa raja

În ultima perioadă, în anumite zone de la nivelul ariei de operare RAJA S.A., s-a înregistrat o creștere considerabilă a consumului de apă potabilă, dar și o scădere a debitului de apă la nivelul unor surse de captare subterană.

Din cauza cerinței crescute de apă de la consumatori, în sistemele de stocare nu se poate acumula suficientă apă pentru a asigura furnizarea în regim continuu. Astfel, pentru a permite refacerea stocului de apă înmagazinat în rezervoare se impune sistarea periodică a furnizării în rețeaua de distribuție.

În această situație se află sistemul centralizat de alimentare cu apă din satul General Scărișoreanu (comuna Amzacea),  motiv pentru care, începând de astăzi – 18 iulie 2023,  RAJA SA se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după un program zilnic.

Astfel, abonații din localitatea General Scărișoreanu vor avea apă potabilă la robinete doar pe timpul zilei, între orele 05.00 – 22.00, urmând ca pe timpul nopții să se refacă stocul de la nivelul rezervorului

“Amintim consumatorilor din zonele afectate că folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare cu apă, ceea ce determină dificultăți în asigurarea în regim continuu a apei.

Pentru a evita eventualele efecte negative cauzate de lipsa apei în anumite intervale orare, recomandăm utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.

Recomandăm cetățenilor să utilizeze responsabil apa potabilă, acordând prioritate băutului, nevoilor igienico-sanitare și casnice.”, au declarat reprezentanții RAJA.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Chef Cătălin Scărlătescu organizează Festivalul Scoicilor în stațiunea Mamaia

mar iul. 18 , 2023
În perioada 31 iulie – 6 august 2023, pasionații de delicii marine se vor bucura de Festivalul Scoicilor, un eveniment culinar de uprestigiu organizat de Chef Cătălin Scărlătescu. Piateta Perla din Mamaia se va transforma într-un paradis gastronomic, unde iubitorii de fructe de mare vor avea ocazia să savureze cele […]

V-ar putea interesa și: