Se ieftinește biletul pentru autobuzele supraetajate

autobuz supraetajat

Regia Autonomă Transport în Comun Constanța anunță publicul călător că, începând de duminică, 01 septembrie 2019, tariful pentru călătoria cu autobuzul etajat al liniei turistice CiTy TOUR, revine la prețul de 3 lei pentru o călătorie și 5 lei pentru sistemul hop on / hop off.

Tichetele de călătorie se pot procura de la șofer și trebuie validate.

Pe linia estivală „CiTy Tour” gratuitățile și abonamentele nu sunt valabile, deoarece este traseu turistic.

Datorită numărului mare de călători, programul de circulație al autobuzelor etajate rămâne neschimbat: 09:00 – 22:00.

Linia este deservită de 6 autobuze etajate cu plecări din Mamaia (Tabăra Turist) cu o frecvență de 25 de minute, iar ultima plecare din cap de linie Gara Constanța este la ora 20:40.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Știri din Cluj. Se construiește un parc nou, cu fonduri europene

mie aug. 28 , 2019
Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat că a semnat ordinul de începere a lucrărilor la un nou parc, Parcul Între Lacuri. „Astăzi, 27 august, a fost dat ordinul de începere a lucrărilor la amenajarea Parcului Între Lacuri, pe strada Nirajului F.N. Realizarea acestui proiect de investiții are ca scop […]
parc cluj

V-ar putea interesa și: