Se ieftinește călătoria cu autobuzele supraetajate

autobuz supraetajat

CT BUS anunță că începând de mâine, 1 septembrie, reduce tarifele pentru linia CITY TOUR: 

  • bilet 1 călătorie – 3 lei; 
  • bilet 1 zi (valabil toată ziua) – 5 lei.

Linia CITY TOUR este deservită de 6 autobuze etajate, cu o frecvență de 25 de minute, în intervalul orar:

  • sens Gară CFR – Tabără Turist: 09:00 – 20:40;
  • sens Tabără Turist – Gară CFR: 09:00 – 22:00;

Circuitul CITY TOUR cuprinde peste 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia: Silozurile „Anghel Saligny”, Vechea Bursă Maritimă, Gara Maritimă, „Cuibul Reginei”, Muzeul de Istorie și Arheologie, Moscheea „Carol I”, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia și altele pe care vă invităm să le descoperiți alături de noi.

Aveți la dispoziție și aplicația „CITY TOUR”, un ghid text și audio: la bordul autobuzelor etajate vă puteți conecta gratuit la reţeaua Wi-Fi, scanați codul QR de pe spătarul scaunului sau căutați aplicația direct în MAGAZIN PLAY sau APPLE STORE. Aceasta sincronizează poziția telefonului cu sistemul GPS al autobuzului. În momentul atingerii punctelor de interes predefinite, ghidul audio pornește automat.

În plus, aveți la dispoziție în toate autobuzele etajate pliante gratuite, ce conțin harta traseului și alte informații utile.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lansarea proiectului „Dotarea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa în vederea consolidării capacităţii de gestionare a crizei sanitare Covid-19”

mar aug. 31 , 2021

V-ar putea interesa și: