Se inaugurează Centrul „Jean Constantin”. Programul primelor activități

centrul jean constantin
Interiorul Centrului Jean Constantin (foto: Facebook)

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanța va fi inaugurat vineri, 20 aprilie 2018, cu o întârziere de circa trei ani.

Reabilitarea centrului a fost un proiect cu finantare europeana derulat in perioada 01.04.2013- 01.11.2016, valoarea totata a lucrarilor fiind de aproximativ 9,5 milioane lei. Proiectul a avut ca obiectiv reabilitarea si modernizarea cladirii fostului cinematograf Republica si dotarea centrului cu mobilier adecvat, dar si echipamente specifice.

Consiliul Județean Constanța a anunțat și care sunt primele evenimente programate aici.

VINERI 20 aprilie 2018

ora 11.00

Inaugurare Centrul Multifunctional pentru Tineret “Jean Constantin” : prezentare proiect si dotari actuale, expozitie de fotografie “ Cinematograful Republica – trecut si prezent”, ceremonie dezvelire bust “JEAN CONSTANTIN”, proiectie film documentar

SAMBATA 21 aprilie 2018

ora 11.00

Intalnire ONG-uri reprezentante ale tinerilor din judetul Constanta cu reprezentantii Consiliului Judetean Constanta

ora 13.00

Spectacol prezentat de elevii Liceului de Arte “ Regina Maria”, clasele de actorie. “Hamlet”, spectacol prezentat in cadrul Olimpiadei Nationale organizat de Liceul de Arte in colaborare cu Inspectoratul Judetean Scoalar Constanta

Duminica 22 aprilie 2018

Ora 11.00 – Expozitie de fotografie organizata de Centrul Cultural Theodor Burada cu lucrari ale elevilor centrului

Ora 13.00 – Proiectie de film documentar –artistic “Ovidius”, film realizat pentru a celebra 50 de ani de la infratirea oraselor Constanta si Sulmona. Este filmat in 3 tari , cu peste 600 de ore de filmare, “Ovidius” a fost un real succes atunci cand a fost difuzat in strainatate.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Campanie de igienizare în sudul litoralului

mar apr. 17 , 2018
Primăria Municipiului Mangalia a demarat, recent, o amplă campanie de igienizare a străzilor și spațiilor verzi atât din oraș, cât și din stațiunile din sudul litoralului. Pentru a întâmpina primii turiști în condiții optime, în prezent, se intervine cu lucrări de curățenie, în toate cele șase stațiuni ale Mangaliei. Acțiunile […]
mangalia polaris

V-ar putea interesa și: