Se închid 171 de centre de vaccinare din România. Numai unul este din Constanța

Un număr de 171 de centre de vaccinare din țară se închid, din cauza numărului mic de persoane care le trec zilnic pragul, a anunțat, joi, coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță. De asemenea, o parte dintre centrele de vaccinare cu adresabilitate redusă vor fi transformate în centre de testare sau vor funcționa în format hibrid – vor avea atât activitate de imunizare, cât și activitate de testare.

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat, joi, că 322 de cabinete de vaccinare au activitatea redusă, respectiv administrează mai puțin de 10 doze zilnic.

În urma unei ședințe comune CNCAV – INSP – Ministerul Sănătății, s-a decis ca 171 de centre să își încheie activitatea în perioada următoare, iar altele să fie transformate în centre de testare, acolo unde permite circuitul și accesibilitatea.

„Pe raza județului Constanța se va închide un singur centru, cel de la Cogealac.”, a declarat, pentru Constanța 100%, Tudorel Ene, purtător de cuvânt al DSP Constanța.

O parte din centre vor funcționa în format hibrid, în sensul în care vor vaccina și testa, a spus Gheorghiţă.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

PSD vrea ca cei care au mai mult de două mașini sau două locuințe să plătească taxe mai mari, PNL spune că e aberant

Thu Feb 10 , 2022
Ministrul de Finanţe, Adrian Câciu, PSD, a declarat că vrea să introducă taxe mai mari pentru românii care au mai mult de două mașini sau două locuințe. „Nu cred că este normal să ai acelaşi impozit dacă ai mai multe proprietăţi. O maşină la o familie. Ştiţi că în Japonia, […]