Se închid toate barurile, cluburile și discotecile din Constanța

În municipiul Constanța incidența cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus este în creștere, motiv pentru care Comitetul Local pentru Situații de Urgență Constanța s-a întrunit astăzi pentru decide ce măsuri se vor impune a fi respectate în perioada următoare. S-a decis ca toate barurile, discotecile și cluburile să se închidă.

„Conform Hotărârii C.L.S.U. nr. 94/14.10./2021, se vor impune următoarele: Activitatea în baruri, cluburi și discoteci este permisă fără a depăși 70% din capacitatea maximă a spațiului în intervalul orar 05:00-02:00 în județele/localitățile unde incidența cumulată Ia 14 zile este mai mare de 2/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, dacă toate persoanele sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Activitățile sunt interzise  la  nivelul județelor/localităților unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare  de 6/1.000 de locuitori.”, a anunțat Primăria Constanța.

Cum incidența în municipiul Constanța este aproape de 10, rezultă că toate cluburile, barurile și discotecile se închid. Potrivit hotărârii de mai sus, măsura trebuia luată deja de mult timp.

Surse neoficiale ne-au comunicat că polițiștii i-au anunțat încă de ieri pe unii proprietari de baruri că se va lua această măsură.


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.