Se ÎNCHIDE circulația pe podul din Agigea

Mâine, 11.09.2018, între orele 06:00 – 19:30, vor avea loc teste statice și dinamice ale  structurii podului Agigea.

Aceste teste se desfășoară conform normei de referință STAS 12504/86 Încercarea suprastructurilor cu acțiuni de probă” și necesită închiderea totală a circulației..

Pe perioada închiderii totale a circulației, traficul rutier pentru toate categoriile de vehicule se va desfășura pe următoarea rută:

Nod Rutier A4 (intersecție cu DN 39), Agigea – A4 (intrare Port Constanta Sud) – Podul nou  peste Canal Dunăre Marea Neagră – Bretea Acces la DN 39 (Eforie Nord – Agigea ) – DN 38 (Agigea- Negru Vodă).

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagina, în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, dar și pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Se ÎNCHIDE circulația pe podul din Agigea

  1. De când se tot repara podul asta, se făceau doua poduri noi și cred ca nici nu cheltuia atâta

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

SPRIJIN PENTRU EDUCAȚIE Primăria Ovidiu subvenționează jumătate din masa copiilor de la grădiniță și acordă burse de merit elevilor

Mon Sep 10 , 2018
Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, a participat, pe 10 septembrie, alături de cadrele didactice, consilieri locali si reprezentanți ai Politiei Locale la deschiderea noului an școlar, la toate unitățile de învățământ din Ovidiu, satele Poiana si Culmea. Si in acest an, Primaria Ovidiu a facut investiții in unitățile de învățământ, […]
primaria ovidiu, deschidere an scolar 2018