Se înființează o nouă trecere de pietoni în municipiul Constanța  

Primăria Municipiului Constanța va înființa în această săptămână o trecere pentru pietoni la intersecția străzii Nicolae Iorga cu strada Ion Lahovari.  

Măsura a fost adoptată de Comisia de Circulație în urma solicitărilor primite de la cei care locuiesc în zonă, fiind avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța – Serviciul Rutier, pentru a crește gradul de siguranță în această zonă a orașului.  

„Înființarea acestei treceri pentru pietoni era necesară întrucât în zona străzii Nicolae Iorga traficul pietonal este unul intens.”, spune primăria.

Conducătorii auto sunt rugaţi să circule cu prudenţă şi cu viteză redusă în zona în care se efectuează lucrări.  


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cetățeanul rus și tânărul român dispăruți în Marea Neagră sunt căutați și azi

lun sept. 26 , 2022
Luni, 29 septembrie, începând cu ora 08.30 s-au reluat căutările persoanelor dispărute în mare la Costinești, a anunțat ISU Dobrogea. Este vorba despre Lucian, tânărul dispărut pe 9 august, când a intrat în apă alături de prietenul său, și de un cetățean rus în vârstă de 49 de ani, dispărut […]

V-ar putea interesa și: