Se întâmplă acum. Caz medical. Bebeluș preluat de echipele de intervenție ale CJC

Un caz medical este în desfășurare acum, în localitatea General Scărișoreanu. Echipajele Consiliului Județean Constanța intervin pentru a ajunge la un copil care trebuie transportat la spital.

S-a intervenit cu șenilata din Topraisar, spun reprezentanții CJC.

Pacientul este o fetiță de un an și opt luni, care are temperatură 39 cu 8. O cheamă Cristina Georgiana, iar membrii echipajului de pe șenilată spun că este foarte cuminte.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se întâmplă acum. Operațiune de salvare spectaculoasă. Șase mașini și un microbuz blocate în nămeți. VIDEO

sâm ian. 7 , 2017
UPDATE 23.05 Oamenii au fost salvați cu bine. Printre ei era și un bebeluș, care a fost transportat la spital. O operațiune de salvare spectaculoasă are loc între localitățile Culmea și Poarta Albă. Până acum au fost salvate patru persoane, dar echipele Consiliului Județean Constanța, cu ajutorul unui buldoexcavator, croiesc […]

V-ar putea interesa și: