SE ÎNTÂMPLĂ ACUM. Constănțenii și-au depășit propriul record: 8.500 de persoane în stradă. GALERIE FOTO

UPDATE. 10.000 de constănțeni au protestat ieri, în Constanța.

Constănțenii și-au depășit propriul record: 8.500 de persoane sunt acum în stradă, împotriva ordonanței de modificare a Codului Penal.

Oamenii cer clar abrogarea acesteia și au scandat împotriva PSD.

S-au scandat lozinci precum: ”Abrogați și apoi plecați!”, ”Abrogare strigați în gura mare”, ”Vreau abrogare”, ”Refuz acest abuz”, ”Arestați pentru atentat la siguranța statului și trădare”, ”Sunteți lași, sunteți corupți, însă azi suntem mai mulți”, ”Retrageți ordonanța”, ”Toate spargerile și hoțiile se fac pe întuneric”, ”Nu vreau să plec din țară”, ”Eat, Sleep, Protest, Repeat”, „Mai am un singur dor, Dragnea scriitor”, ”Și spitalele sunt suprapopulate”.

Citiți și: Cine este consilierul județean PSD care îi face ”PUTORI” pe cei care ies în stradă

Protestul este unul pașnic. Constănțenii le-au oferit flori și ceai cald jandarmilor, iar aceștia au vegheat ca totul să se petreacă fără incidente.

Citiți și: Mai are PSD bărbați cu sânge-n vene?


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “SE ÎNTÂMPLĂ ACUM. Constănțenii și-au depășit propriul record: 8.500 de persoane în stradă. GALERIE FOTO

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie RAJA în localitatea Castelu

vin feb. 3 , 2017
Astazi, 03 februarie 2017, pentru realizarea unor lucrari de revizie, reprezentantii funizorului de electricitate vor intrerupe alimentarea cu energie de la statia de pompare apa potabila aferenta localitatii Castelu, in intervalul 10,00 – 14,00. Fara curent, stația nu poate functiona, motiv pentru care se va intrerupe furnizarea apei potabile catre […]

V-ar putea interesa și: