Se întâmplă pe litoral: mașină distrusă de tencuiala unui hotel FOTO

O familie din Botoșani a avut parte de o surpriză neplăcută în timpul vacanței pe litoral: s-a trezit cu mașina distrusă în totalitate de tencuiala unui hotel.

S-a întâmplat joi seară, în Neptun, la hotelul Apollo.

„Am parcat în locul de unde plecase o rudă de-a noastră. Nu era niciun semn care să interzică parcare, nu era nicio atenționare. Soțul meu a lăsat mașina acolo”, spune doamna Apetrea.

Au petrecut o zi normală, însă vineri dimineață au avut parte de un șoc: când au ieșit din hotel, mașina era practic distrusă de o bucată mare de tencuială căzută de pe hotel.

„Mașina este practic daună totală. Vă dați seama dacă era cineva înăuntru sau dacă trece prin acel moment o persoană prin zonă? Ce s-ar fi putut întâmpla?”, spune ea.

Mașina aparține unei firme de taxi, unde lucrează soțul doamnei. De două zile, acesta face naveta între Neptun și Olimp, pentru a da declarații la poliție și a îndeplini toate formalitățile necesare.

Doamna spune că administratorul hotelului nici măcar nu a vrut să stea de vorbă cu ei.

„Am făcut o plângere împotriva administratorului, o să ne judecăm”, spune ea.

Subliniază faptul că demersurile familiei nu sunt îndreptate pentru repararea mașinii, de acest lucru se va ocupa societatea de taxi, ci pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple.

Familia Apetrea trebuie să plece duminică spre Botoșani, pentru că li se termină concediul.

„Probabil vom mai prelungi cu o zi. Nu știm însă cu ce vom ajunge acasă”, a complet ea.

Aceasta a mai spus că reprezentanții hotelului nu au fost deloc interesați despre modul în care familia va ajunge acasă.

Sprijină jurnalismul independent. Poți dona aici:

Recomandare

Recomandare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.