Se întrerupe curentul în Mamaia, Năvodari, Constanța

E-Distribuţie Dobrogea a anunțat că următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

Iată programul întreruperilor între 2 și 6 octombrie 2023.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O femeie de 34 de ani a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia. Era cunoscută în lumea muzicală

joi sept. 28 , 2023
O femeie a fost găsită moartă, joi dimineaţa, pe o plajă din Mamaia. Surse judiciare au confirmat că femeia decedată din Mamaia este Laura Roşca, de 34 de ani. Ea este cunoscută sub numele de scenă DJ Lalla.  Pe pagina sa de Facebook scrie că este din Turda, dar că […]

V-ar putea interesa și: