Se întrerupe furnizarea apei în cartierul Poarta 6 din municipiul Constanța

raja apa medgidia

RAJA S.A. Constanța va sista furnizarea apei potabile miercuri, 23 iunie 2021, în intervalul orar 08.00 – 22.00, în vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de distribuție apă, cu diametrul de 600 mm, de pe strada Zefirului din municipiul Constanța.  

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierul Poarta 6 și cei arondați punctelor termice 185, 186 și 187.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonele afectate, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, au precizat reprezentanții RAJA.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Bătrân lovit de scuter, transportat cu elicopterul la spital

Mon Jun 21 , 2021
Un bătrân în vârstă de 72 de ani a fost lovit de un scuter, azi, în Săcele. Medicii care au ajuns la fața locului l-au găsit în stop cardio respirator. Au aplicat procedeul de resuscitare, iar inima a început să-i bată din nou. Pacientul a fost transportat cu elicopterul SMURD […]
smurd