Se întrerupe furnizarea apei în zona strada Pescarilor din municipiul Constanța

raja apa avarie

RAJA S.A. Constanța va sista furnizarea apei potabile joi, 08 aprilie 2021, în intervalul orar 09.00 – 17.00, pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția străzilor Ion Rațiu cu Pescarilor.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe str. Pescarilor, tronsonul delimitat de străzile Ion Rațiu și Ciprian Porumbescu, str. Belvedere, cu străzile adiacente Rotterdam, Yokohama și Salonic, precum și cei arondați punctului termic 31.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonele afectate, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, au precizat reprezentanții RAJA.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Veniturile totale medii lunare pe gospodărie au fost de 5.384 lei

Tue Apr 6 , 2021
Veniturile totale medii lunare pe gospodărie au fost în trimestrul IV din 2020, în termeni nominali, de 5.384 lei pe gospodărie, în timp ce pe persoană au totalizat 2.099 lei, potrivit datelor publicate marţi de Institutul Naţional de Statistică (INS). În perioada analizată, cheltuielile totale ale populaţiei au fost, în medie, de […]
bani lei