Se întrerupe furnizarea apei pe mai multe străzi din municipiul Constanța

Ca urmare a complicațiilor survenite în timpul lucrărilor de remediere a avariei la conducta de apă de pe strada Izvor, RAJA Constanța este nevoită să sisteze furnizarea de apă în intervalul orar 13,30-16,00. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Soveja, Fulger și Ștefăniță Vodă, precum și cei arondați Punctelor Termice 174, 175, 176 și 178.
Reamintim că, pentru remedierea unei avarii survenite astăzi, 9 august 2017, la conducta de alimentare cu apă de pe strada Izvor, din municipiul Constanța, RAJA Constanța a blocat circulația autovehiculelor în intervalul orar 12,30-16,30, pe porțiunea cuprinsă între străzile Soveja și Dionisie cel Mic.
Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Suedia de la A la Ö în Vama Veche

Wed Aug 9 , 2017
Limba este poarta către cultura unei țări, iar vocabularul este oglinda unei societăți. Alfabetul suedez are 29 de litere, dintre care 26 provin din alfabetul latin de bază, iar Å, Ä și Ö sunt specifice limbii suedeze. Am ales, pentru fiecare literă a alfabetului, câte un cuvânt și o imagine […]