Se lucrează în ritm continuu în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie

Se lucrează în ritm continuu în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie

Se lucrează în ritm continuu în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, pentru ca cel mai îndrăgit spațiu de joacă din municipiul Constanța să îi primească în siguranță pe cei mici, atunci când situația o va permite.

După ce lucrătorii Regiei Autonome „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța au înlocuit elementele deteriorate, s-a continuat cu vopsirea tuturor echipamentelor de joacă.

Totodată, echipele SC Confort Urban SRL au efectuat astăzi lucrări de frezare și înlocuire a covorului asfaltic, în pregătirea terenului de minibaschet care urmează a fi amenajat de către RAEDPP Constanța.

„Facem apel către toţi locuitorii oraşului să nu intre în Țara Piticilor cât timp se desfășoară lucrările de reabilitare, pentru a se evita riscul unor eventuale accidentări.”, au precizat reprezentanții RAEDPP.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cei mai „excentrici” turiști de pe litoral: sună la agenție să ceară prosoape, fac grătare pe balcon

Wed Jun 10 , 2020
Printre sutele de mii de turiști care vin pe litoral sunt și unii care se comportă mai excentric sau ciudat. Unii dintre ei, de pildă, nu înțeleg care este rolul agenției de turism și al hotelului. „În timpul sejurului avem turiști care ne sună pe noi să ne spună că […]
Ionut Nedea LitoralulRomanesc.ro